Dat je op deze pagina bent uitgekomen zegt al genoeg. Er is niks mis met je neus voor geheimen en mysteries. Je bent beland op de Geheime Pagina van Speurroutes NL. Vanzelfsprekend ultra geheim voor iedereen!

Op deze pagina vind je gratis Speurroutes-goodies zoals de Virtuele Speurroutes. Of je nu al jaren fan bent van onze Speurroutes of dat je er net mee kennismaakt, dit is de plaats om je speurskills op scherp te zetten. Gratis en voor niks een paar minuten (of uren) Speurroutes plezier. Maar sst! 


Vind de Secret Lover van Valentina

Valentina is ten einde raad. Ze heeft een Virtuele Love Speurroute ontvangen van een Secret Lover en is totaal van de kaart door deze amoureuze toenadering. Help haar de clues op te lossen en achterhaal zo de identiteit van haar Geheime Liefde!

Tijdens deze Virtuele Speurroute bezoek je locaties die, naast dat ze de verschillende gemoedstoestanden van de prille liefde omschrijven, ook de plek zijn waar clues moeten worden opgelost. Stuk voor stuk romantische locaties die je ook tijdens de ‘echte’ Speurroutes ® in het land kan ontdekken!


Help Co aan een cadeau en Win! Virtuele Speurroute

Wat geef je Co dit jaar nou weer cadeau? Steevast krijg je hetzelfde antwoord; ‘Ach het maakt niet uit, het gaat om de gedachte’. Yeah, right…  want owee als er geen pakje onder de boom ligt!  

Zoek met behulp van Google-maps kriskras over de wereld naar het ultieme cadeau en maak van de iets mokkende Co een blije kerel.

Geplaatst: 8 december 2022


Cover Virtuele Speurroute

Speur Around the World – Virtuele Speurroute

Hallo meesterspion X.
Het is vandaag jouw missie om vanuit een luie stoel vijf wereldlocaties te bezoeken, clues op te lossen om de code te krakken en de wereld te redden…. Eenvoudig toch?

Geplaatst: 26 oktober 2022