Help Valentina haar Secret Lover te ontmaskeren!

Valentina is ten einde raad. Ze heeft een Virtuele Love Speurroute ontvangen van een geheime liefde en is totaal van de kaart door deze amoureuze toenadering. Beste liefdesdokter, kan jij Valentina helpen zodat de twee tortelduifjes aan elkaar gekoppeld kunnen worden? 

Tijdens deze Virtuele Speurroute bezoek je locaties die, naast dat ze de verschillende gemoedstoestanden van de prille liefde omschrijven, stuk voor stuk romantische locaties zijn die je ook tijdens de ‘echte’ Speurroutes ® in het land kan ontdekken!

Opgelost?

Vul hieronder je gegevens en oplossing in en ontvang van ons een loveletter in je mailbox. In die mail lees je wie de Geheime Lover van Valentina is, wat ze daar eigenlijk van vindt en alle juiste oplossingen op de clues.

Geïnspireerd geraakt? Wist je dat een Speurroute een geweldige ijsbreker is tijdens je first (of 32ste) date? Kun je gelijk even checken hoe het met de speurskills van je date is gesteld. En dat drankje? Die doe je gewoon ergens op een van de wildromantische plekken die je sowieso tijdens iedere Speurroute tegenkomt.    Geplaatst op 7 februari 2023, Speurroutes Nederland