• Win: exclusieve preview Enkhuizen!

  (en niet te vergeten eeuwige roem en glorie)

   Na een stormachtige carrière is weerman Nova Damus het afgelopen jaar aan lagerwal geraakt. Het weer voorspellen was niet rock and roll genoeg voor hem en volgens ingewijden zou Damus zich de laatste tijd vooral hebben beziggehouden met ‘voorspellingen’ op allerlei ander gebied. En nu lijkt er iets vreselijk te zijn misgegaan. De politie heeft laten weten dat het levenloze lichaam van Damus, gekleed in zijn eeuwige groene broek, aan de oever van het rimpelloze IJsselmeer is aangetroffen. Alles wijst erop dat de weerman door een misdrijf om het leven is gekomen’

  Terwijl de rest van de wereld moet wachten tot de release van de route in het voorjaar 2022, maak jij kans om nu al op pad te gaan!

  Wat moet je daar voor doen?

  Verzin een creatieve moordzaak en motief en stuur dat naar ons op.
  Wordt jouw zaak door onze parttime notaris als de allerleukste gekozen?
  Dan komt de code voor de Moordroute Enkhuizen in de Speurroutes app, per mail naar je toe. Met deze code kun je als eerste en voorlopig de enige het heerlijke Enkhuizen verkennen en de moord op weerman Nova Damus ontrafelen.

  Maar dat is nog niet alles! Jouw zaak wordt namelijk het thema van een nieuwe Moordroute die door Speurroutes NL wordt ontwikkeld én jouw naam (of alias) zal ergens in de route worden verwerkt. Hoe tof is dat!

  Een paar tips:

  1. Zorg dat jou moordzaak niet specifiek gericht is op een plaatsnaam
  2. Zorg dat er een duidelijke dader en een moordwapen in de zaak verwerkt zit
  3. Maak de moordzaak zelf niet te lang. Hou ongeveer de lengte aan van de moordzaak Enkhuizen (zie boven)
  4. Het motief voor de moord mag langer zijn. Laat je creativiteit de vrije loop!
  5. Vergeet je naam niet te vermelden

  Inzenden kan t/m 18 december 2021. De winnaar krijgt voor 24 december 2021 bericht. Mail je moordzaak en motief naar info@speurroutes.nl. De notaris zit er klaar voor!