• Speurroute Deventer live!

    Bestel de Spionmissie Deventer

    Dat Deventer veel te beiden heeft wisten we wel, maar tijdens het ontwikkelen van de nieuwste Spionmissie zijn we werkelijk van de ene in de andere verbazing gerold. Kill your darlings was hier meer dat ooit het mantra, met een vrolijk gebakkelei op de redactie tot gevolg: ‘Dat vogeleiland móet in de route!’, Nee, de IJssel, dáár móet de route langs! Vergeet de IJssel, al die steegjes die moeten erin! 

    Het eindresultaat is er een geweldige route kriskras door de historische binnenstad. Onze kritische proefkonijnen zijn in ieder geval laaiend enthousiast en hebben ons een groen licht geproost; de route kan live!

    Volg nu zelf de Speurroute door het prachtige Deventer, los de clues op, kraak de code en red de stad van een zekere ondergang. Verrassende winkeltjes en een keur aan terrasjes, exposities en galerijen zullen je aandacht vragen, maar let op…. alle antwoorden liggen op straat! 

    De Spionmissie Deventer is net als alle Speurroutes te verkrijgen als webapp op je telefoon of als gedrukt boekje in je brievenbus.