Speurroutes voor Voedselbank

Shit. Een doos net gedrukte Speurroutes Middelburg zijn al beschadigd voordat er een clue is opgelost. Foutje van de drukker. Niet te verkopen. De drukker zegt sorry en maakt nieuwe. Maar wat te doen met een doos vol Speurroutes waar verder niks mis mee is? Daar is maar een goed antwoord op: die gaan naar de Voedselbank Walcheren Zeeland. Logisch.

Een Speurroute is een waanzinnig toffe en laagdrempelige manier om er samen op uit te gaan. Even weg uit de sleur, een (eventueel) isolement en een bestaan waarin een uitje een absolute luxe is. Met een Speurroute ontdek je de omgeving op je dooie akkertje samen met je gezin, vrienden of buren. Pen en papier mee, verder niks nodig. En wat ook mooi is: met het gratis extra Oplossingenformulier die te downloaden is vanaf de site, hoef je niet eens in het boekje te schrijven en kun je ‘m gewoon weer doorgeven aan een ander. Want delen is lief en wie speurt ziet meer. Feit!

Wij zijn in ieder geval blij met deze oplossing en hopen dat inwoners van Middelburg veel plezier beleven aan de Speurroute Middelburg!