Winnaar Grote Speurroutes Loterij 2022!

De winnaar van de Grote Speurroutes Loterij 2022 is … REMCO ALLERS!

Samen met zijn team van Toprechercheurs Vienna, Yvar en Ilona, heeft Remco op een bloedhete dag in de zomervakantie 2022 de Moordroute van Haarlem goed opgelost. Het team heeft niet alleen de juiste dader achter slot en grendel gezet, maar zijn ook nog zo slim geweest de oplossing in te sturen naar Speurroutes Nederland. En nu, op 17 januari 2022, heeft onze strenge notaris hun inzending tussen alle andere goede inzendingen van het jaar 2022 uit haar hoge hoed getoverd!

Topspeurders 2022

Volgens deze TopSpeurders is de dader van de moord op Tom Smelt iemand die tot op het bot jaloers was op het succes van de charismatische sportverslaggever Tom Smelt. Gedreven uit jaloezie en hopende dat geld het aanzien zou geven waar de dader zo naar verlangde, is hij/zij een handel in ‘verdacht riekende’ Haarlemmerolie begonnen. Smelt, geroemd om zijn neus voor verdachte zaken had, heeft de dader na afloop van een sportevenement met zijn verdenkingen geconfronteerd. En, zo denken onze TopSpeurders, hier is het vervolgens gruwelijk misgegaan….

Van harte Remco! De 100 klinkende euries en de eeuwige roem zijn voor jou en je team van Speurroutes TopSpeurders!

Ben jij dit niet in de prijzen gevallen? Helaas. Ga snel op pad met een Speurroute want volgend jaar is er gewoon weer een Grote Speurroutes Loterij!

Geplaatst: 17 januari 2022, Speurroutes NL