Je kunt een Speurroute volgen op je telefoon of met een gedrukt boekje. Welk middel je ook kiest, de route en de beleving zijn hetzelfde! In de webshop kun je per Speurroute bepalen of je voor de app of het boekje kiest.

De Speurroutes app

Wil je nu direct op pad? Kies dan voor de Speurroutes app. Je krijgt per ommegaande een code in je mailbox waarmee je de route als webapp kunt activeren op je telefoon.

De code is zes maanden geldig vanaf aankoopdatum en te gebruiken op één telefoon tegelijkertijd. Je kunt de Speurroute ook na het oplossen van het mysterie nog inzien.

De bijkomende voordelen van de app zijn: de Speurroutes Joker kan je komen redden wanneer je onverhoeds vastloopt, de route is altijd up-to-date en je krijgt aan het eind van de route direct te zien of je het mysterie juist hebt opgelost.


FAQ – De Speurroutes App

Het Speurroutes boekje

Kies je voor het professioneel gedrukte Speurroutes boekje dan doen we de Speurroute zo rap mogelijk voor je op de bus of je haalt ‘m op bij een verkooppunt in de stad.

Een Speurroute-boekje (A5 formaat) is full-color gedrukt op lekker dik papier, dat tegen een stootje of een terloops regenbuitje kan. Het boekje is acht pagina’s dik.

De bijkomende voordelen van een boekje zijn: je hebt de route tastbaar in je handen, je kunt in het boekje schrijven en je krijgt in een persoonlijke mail van de redactie te horen of jouw ingestuurde oplossing de juiste is. Op deze site staan de eventuele wijzigingen per route vermeld.

FAQ – Algemeen