Volg deze drie eenvoudige stappen om de Speurroutes-app op je telefoon te zetten.

Stap 1

Kies in de webshop je route uit en selecteer de optie code voor Speurroutes-app.


De code wordt direct naar je e-mailbox gestuurd.

Stap 2

Open de e-mail op je telefoon, kopieer de code en klik op de link.


De Speurroutes-app opent zich automatisch op je telefoon.

Stap 3

Volg de instructies om de Speurroutes-app als icoon toe te voegen op het homescreen van je telefoon.

Voer jouw code in en de Speurroute opent zich. Je bent klaar om te beginnen. Wie speurt ziet meer!

Heb je vragen over het gebruik van de app? Bekijk de FAQ hieronder. Heb je algemene vragen over Speurroutes? Klik hier.

De code is vanaf de aankoopdatum zes maanden geldig. Je kunt de code voor de Speurroute in deze periode onbeperkt verzilveren, maar slechts op één telefoon tegelijkertijd openen. Na het insturen van je antwoord gaat de app op ‘read only’ modus.
Ga dan eerst de volgende zaken na: heb je de code juist overgenomen? De code is tot 6 maanden na aankoopdatum geldig, hierna niet meer. De code werkt maar op 1 telefoon tegelijkertijd en de app gaat na het insturen van de oplossing op de read-only modus. Zijn al deze zaken niet aan de hand? Bel dan op doordeweekse dagen tussen 09:00 uur en 17.00 uur naar 06-12053851. Buiten deze tijden mail je je vraag naar info@speurorutes.nl of vul het contactformulier op de site in. We doen er alles aan om je zo spoedig mogelijk te helpen!
De Speurroutes-app is een webapp. Dat betekent dat het eigenlijk een website is die zich gedraagt als app. Om tijdens het volgen van de route makkelijk in en uit de app te kunnen raden we je aan om de app als icoon toe te voegen aan je homescreen. Voor iPhone: Klik onder in het scherm op de ‘delen’ knop (vierkantje met het pijltje omhoog). Scroll naar beneden en klik op ‘zet op beginscherm’ en doorloop de daaropvolgende stappen. Voor Android: Klik op de button ‘toevoegen aan homescreen’ en doorloop de daaropvolgende stappen.
Geen probleem. Ga op je telefoon naar speurroutes.app. Je browser heeft de code die je hebt ingevoerd onthouden en de app opent vanzelf waar je bent gebleven. Een andere manier om de app weer te openen is door op de link in je ontvangen mailtje te klikken.
Ja, dat kan. Je kunt zo lang over de Speurroute doen en de app zo vaak wegklikken en heropenen als je wilt. De app onthoudt je ingegeven oplossingen en waar je bent gebleven. Het is handig om de app als icoontje op de homescreen van je telefoon te zetten, zo heb je de Speurroute altijd bij de hand. Je kunt de app ook heropenen door opnieuw naar de webpagina speurroutes.app te gaan. Je browser onthoudt je code tenzij je de app hebt afgesloten aan het eind van de route.
Ja, dat kan. Stel, je telefoon raakt leeg en je wilt verder op een andere telefoon. Open dan op de andere telefoon de webpagina speurroutes.app en geef je code in om de app op deze telefoon te openen. De app wordt op de oude telefoon afgesloten en opent zich op de nieuwe telefoon op de plek waar je de route op de oude telefoon hebt afgesloten. Inclusief alle oplossingen en notities die je hebt ingevoerd. Let op: de app opent slechts op één telefoon tegelijkertijd.
Ja, dat kan. Gebruik het icoon op je homescreen of open de webpagina speurroutes.app en voer je code in om de app te heropenen. Je kunt de Speurroute inclusief al je notities in de ‘read only’ modus terugkijken. Je kunt geen antwoorden meer invoeren of oplossing insturen. De Speurroutes-app blijft zes maanden na aankoop te openen en in te zien.
De read-only of alleen-lezen modus gaat in wanneer je aan het eind van de route je oplossing hebt ingestuurd. Je kunt tot zes maanden na de aankoopdatum van de code de app nog in en alles, inclusief je notities, terugzien.
Nee, de Speurroutes-app werkt alleen als je toegang hebt tot internet. De app is niet te downloaden en vervolgens offline te volgen.
Dat is per Speurroute verschillend maar gemiddeld genomen gebruikt de Speurroutes-app 5MB per route. Alle plaatjes en afbeeldingen in de app worden eenmaal gedownload en blijven daarna altijd zichtbaar. Het maakt daarom voor het internetgebruik niet uit hoelang je over de route doet.
Met app bedoelen we eigenlijk webapp. De Speurroutes-app is namelijk een website die zich gedraagt als app. Daarom opent de app zich in de browser (Google, Safari, Chrome etc) van je telefoon en niet via de Apple of Google store.
Ja, in principe werkt de app ook op een tablet of iPad. Maar hij is het mooist en werkt het best op je telefoon.
Ja. De app is eigenlijk een website die zich gedraagt als app. Omdat het een website is opent de app zich in de browser (Google, Safari, Chrome etc) van je telefoon. Of je nu een Android aangestuurde telefoon of iPhone hebt, de webapp werkt op alle telefoons zolang je internet hebt.
Dan staat je telefoon wellicht in de energiebesparings-modus. Zet deze modus uit voor het optimale gebruik van de Speurroutes-app.
Nog niet overal, maar in de nabije toekomst wel! De verkooppunten bieden uiteraard wel de Speurroute boekjes aan.