Wij zijn routebouwers, levensgenieters en nieuwsgierige aagjes. Altijd benieuwd naar wat er om de hoek van de straat te vinden is. We geloven in het koesteren van het moment en in het dwalen in het hier en nu. Echt kijken om het alledaagse helder te zien is wat we willen bereiken.

Betrokkenheid en duurzaamheid zit diep in onze wortels verankerd. We doen ons best om onze footprint zo klein mogelijk te laten zijn: we werken vanuit ons Tiny Office ‘the Birdhouse’ die we met gerecycled materiaal zelf hebben gebouwd, drukken de Speurroutes op FSC papier, scheiden ons afval minutieus, reizen indien mogelijk met het ov, eten biologisch en vaak lokaal, drinken fairtrade koffie en thee (liters) en spreken onze speurhond Ollie streng toe als hij tijdens zijn lunchbreak achter de konijnen aangaat.

Heb je een vraag en/of opmerking? Dan is het invullen en versturen van het contactformulier of een mailtje de beste manier om met ons in contact te komen. Spreek je ons liever persoonlijk? We proberen op werkdagen van 09:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar te zijn.

Volg ons op Facebook en Insta en post je berichten aan @speurroutes met #speurroutes en/of #speurroute #speurroutesnederland

Tot Speurs!

 • Speurroutes Nederland, Zoetermeer
 • 06-12053851
 • info@speurroutes.nl
 • KVK 59671939

  Het Speurroutes Team

  Tanja Bos

  Founder

  Details zijn niet de details. Ze maken de wereld.

  Werner Taube

  ICT alleskunner

  Ik kijk elke keer met verbazing hoe ik dat niet kon weten van mijn eigen stadje.

  Ilse Bos

  Taalrechercheur

  De wildernis begint tussen de straatstenen.